Foleta koppelt Zermelo aan uw formatie

Elke school werkt met een vooraf vastgesteld budget. Foleta ondersteunt u met het optimaal inzetten van het budget.

Vraag een demo aan
Foleta Voortgezet Onderwijs

Foleta voor het voortgezet onderwijs

Foleta ondersteunt u met de formatieve planning in het voortgezet onderwijs en biedt u helder inzicht in de lessenverdeling en taaktoedeling op uw school.

Jaartaakoverzicht

Jaartaakoverzicht

Foleta genereert een volledig en gedetailleerd jaartaakoverzicht voor de docent. Deze kan ook online worden ingezien. Het jaartaakoverzicht bevat alle informatie m.b.t. de inzet van een docent.

Volledige jaarcyclus

Volledige jaarcyclus

Door de gestructureerde opbouw is de volledige jaarcyclus eenvoudig inzichtelijk te maken. Van de eerste leerling prognose tot aan het rooster. Van vacatures tot aan persoonlijk budget.

Vervangingen

Vervangingen

Op een gestroomlijnde manier kunnen vervangingen verwerkt worden in Foleta. Foleta zorgt voor toedeling van de klassen en kan desgewenst de benodigde werktijdfactor uitrekenen.

OOP Vakantiedagen

OOP Vakantiedagen

Volledige controle op het aantal werk -en vakantiedagen van uw OOP'er. We houden rekening met de verschillende vakantieregio's. Compensatieregeling voor alle OOP'ers is vast als ook op individueel niveau in te stellen.

Benchmark

Benchmark

Hoe scoren scholen t.o.v. elkaar binnen een scholengroep, maar ook hoe scoren scholen ten opzichte van scholen in dezelfde sector landelijk gezien. Veel verschillende aspecten waarop vergeleken kan worden. Opslagfactor, taakruimte, contacttijd, etc.

Lange termijn prognose

Lange termijn prognose

Door de historie opbouw biedt Foleta de mogelijkheid tot lange termijn prognoses. Niet alleen met betrekking tot leerlingen maar ook met betrekking tot docenten. Een dreigend tekort of overschot voor bepaalde vakken is direct inzichtelijk te maken.