Optimaal gebruik van uw schoolbudget

Elke school werkt met een vooraf vastgesteld budget. Foleta ondersteunt u met het optimaal inzetten van het budget.

Vraag een demo aan
Foleta Voortgezet Onderwijs

Foleta voor het voortgezet onderwijs

Foleta ondersteunt u met de formatieve planning in het voortgezet onderwijs en biedt u helder inzicht in de lessenverdeling en taaktoedeling op uw school.

Jaartaakoverzicht

Jaartaakoverzicht

Foleta genereert een volledig en gedetailleerd jaartaakoverzicht voor de docent. Deze kan ook online worden ingezien. Het jaartaakoverzicht bevat alle informatie m.b.t. de inzet van een docent.

Volledige jaarcyclus

Volledige jaarcyclus

Door de gestructureerde opbouw is de volledige jaarcyclus eenvoudig inzichtelijk te maken. Van de eerste leerling prognose tot aan het rooster. Van vacatures tot aan persoonlijk budget.

Vervangingen

Vervangingen

Op een gestroomlijnde manier kunnen vervangingen verwerkt worden in Foleta. Foleta zorgt voor toedeling van de klassen en kan desgewenst de benodigde werktijdfactor uitrekenen.

OOP Vakantiedagen

OOP Vakantiedagen

Volledige controle op het aantal werk -en vakantiedagen van uw OOP'er. We houden rekening met de verschillende vakantieregio's. Compensatieregeling voor alle OOP'ers is vast als ook op individueel niveau in te stellen.

Benchmark

Benchmark

Hoe scoren scholen t.o.v. elkaar binnen een scholengroep, maar ook hoe scoren scholen ten opzichte van scholen in dezelfde sector landelijk gezien. Veel verschillende aspecten waarop vergeleken kan worden. Opslagfactor, taakruimte, contacttijd, etc.

Lange termijn prognose

Lange termijn prognose

Door de historie opbouw biedt Foleta de mogelijkheid tot lange termijn prognoses. Niet alleen met betrekking tot leerlingen maar ook met betrekking tot docenten. Een dreigend tekort of overschot voor bepaalde vakken is direct inzichtelijk te maken.

“ De webinars zijn zeer informatief. Je leert altijd weer iets bij. Overigens ben ik sowieso uiterst gelukkig met jullie support: telefonisch of via de mail geven jullie snel en adequaat antwoord. En in de zeer uitgebreide support pagina's valt heel veel na te lezen. Kortom, niet alleen jullie programma werkt uitstekend, ook jullie support waardeer ik buitengewoon! ”

Max Borghols - Stedelijk Gymnasium Schiedam

“ Foleta biedt voor de verschillende locaties de mogelijkheid tot het aanmaken van scenario’s om bijvoorbeeld gevolgen van aanpassingen van het taakbeleid te verkennen. ”

Ton Heijnen - Trinitas College

Iedereen werkt met dezelfde gegevens

In Foleta werkt iedereen met dezelfde gegevens, vanaf welke locatie u ook werkt. Foleta werkt als webapplicatie geheel online. U en uw collega’s beschikken hierdoor altijd over dezelfde data. U loopt tevens geen risico wanneer een medewerker vertrekt, de gegevens staan in een applicatie en zijn altijd overdraagbaar. Door het instellen van de juiste rollen en rechten, kan iedereen in zijn eigen gedeelte aan de slag, maar werkt iedereen wel met dezelfde gegevens.

Foleta zelfde gegevens
Foleta herkenbaarheid

Een herkenbaar programma

Foleta is ontwikkeld voor en door mensen uit het onderwijs.
Doordat Foleta al ruim 15 jaar dé formatiespecialist is, zult u veel van uw werkzaamheden in de applicatie herkennen. Iedere ontwikkelingsfase vindt u terug in de applicatie.

De CAO voor het onderwijs is leidend voor Foleta. Heeft u vragen dan staat ons team altijd voor u klaar via support.foleta.nl en via de helpdesk.