De partners van Foleta

Foleta werkt nauw samen met de belangrijke partners in het onderwijs. Partners op het gebied van o.a. HRM, P&O en roosters. Hiermee zorgt Foleta ervoor dat u de benodigde informatie geautomatiseerd kunt betrekken bij het programma.

OOP vakantiekaart
Advitrae

Advitrae

Advitrae Groep B.V. is opgericht in 2003 en richt zich volledig op de onderwijsmarkt. Binnen Nederland maakt ruim 80% van de MBO-instellingen en ruim 60% van de HBO instellingen gebruik van de plan- en roosterapplicatie Xedule. Inmiddels groeit ook het aandeel binnen de WO-instellingen en het VO.

Website Advitrae
Afas Logo

Afas

Door middel van de koppeling worden personeelsgegevens en aanstellingsomvang met de werktijdfactor elke 24 uur up-to-date gehouden. Vergelijkingsoverzichten van de HRM gegevens en de aanstelling in Foleta zorgen ervoor dat de AFAS Pay-roll en Foleta op elkaar afgestemd blijven.

Website Afas
Merces Logo

Merces

Merces maakt voor de operationele HRM diensten gebruik van HR2day, dé software voor HR én Salarisadministratie in het onderwijs. Volledig webbased en 100% geïntegreerd. Met daarin alle relevante cao's, regelingen en speciaal voor het onderwijs ontwikkelde rapportages, dashboards en koppelingen. HR2day is het HRM-pakket dat de gegevens aan Foleta levert voor vergelijken en uploaden van de personeelsaanstellingen en omvang van deze aanstelling. Elke nacht is er een update. Het actueel houden van uw formatie-omvang wordt op deze manier sterk vereenvoudigd.

Website Merces
Logo Roosteren en co

Rooster & Co

Rooster & co richt zich op het optimaliseren van het roosterproces binnen elke vorm van onderwijs. Ook geeft Rooster & Co cursussen voor roostermakers die met Foleta werken op hun school. Het afstemmen en optimaliseren van formatie- en roosterproces wordt door Rooster & Co ondersteund.

Website Rooster & Co
Visma Raet

Visma | Raet

Door de systemen van Raet en Foleta aan elkaar te koppelen heeft de klant de beschikking over extra functionaliteit. Dankzij de dynamische koppeling worden de NAW-gegevens van medewerkers elke nacht bijgewerkt in Foleta vanuit Youforce. De maandelijkse rapportage die HRM aanstelling vergelijkt met de aanstellingen in Foleta laten geen uren liggen.

Website Visma | Raet