VO Fusyon Congres - 4 november

Felix Maseland | 09 september 2021

Visma Advitrae organiseert op donderdag 4 november een bijzonder virtueel event dat je niet missen mag!

Klik hier voor het programma

 

Samen met Cogix, Foleta, Somtoday, Magister, Visma Raet en HR2day, de bekende leveranciers van de meest gebruikte applicaties binnen het Voortgezet Onderwijs, geven wij op een interactieve en innovatieve wijze invulling aan dit event met als centraal thema “De organisatie van het onderwijs van nu en de toekomst”.

Een goede organisatie van het onderwijs raakt vrijwel alle processen en doelgroepen binnen het onderwijs; van financiën (betaalbaarheid), HR-beleid (doceerbaarheid), leerlingen (studeerbaarheid) tot aan formatie en roostering (organiseerbaarheid).

Bovengenoemde leveranciers verzorgen kennissessies en onderwijsinstellingen komen aan het woord en delen hun ervaringen en resultaten in het werken met Fusyon, onze totaaloplossing voor formatieplanning, pakketkeuze en roosteren voor het VO!
 
Tijdens het Congres komen de volgende thema's aan bod: 


Online 3D platform GoMeet 

We maken gebruik van online 3D platform GoMeet. Ontwerp je eigen avatar en loop virtueel mee door onze evenementenlocatie en volg sessies. Je krijgt vrijblijvend een persoonlijk programma gebaseerd op de onderwerpen waar jouw interesses liggen én de gelegenheid om leveranciers, deelnemers en collega's te ontmoeten of nieuwe contacten te leggen. Doe daarnaast vrijblijvend mee aan activiteiten zoals een speedbootrace of een hardloopwestrijd! Laat je verrassen door de mogelijkheden!

 

VO Fusyon Congres
Donderdag 4 november a.s.
10:00 - 15:00 uur 
Directie/bestuur/HR-medewerkers/ICT-managers/docenten/medewerkers leerling administratie/roostermakers/controllers

Kortom: iedereen is welkom en deelname is geheel gratis!

 

Klik hier om je in te schrijven

 

Praat mee en laat je inspireren over de organisatie van het onderwijs van nu en de toekomst!

Met vriendelijke groet,


Henk van Der Molen   -     Commercieel Directeur Visma Advitrae
Felix Maseland             -     Directeur Foleta


Aanmelden voor dit unieke event kan tot uiterlijk 2 november a.s. door het invullen van het registratieformulier. Let op, alleen indien je registreert vóór 28 oktober, kunnen wij een persoonlijk programma voor je samenstellen.