Update Foleta voor primair onderwijs

Hans Kuppens | 01 november 2019

Met behulp van uw feedback is Foleta voor primair onderwijs nu nog gebruiksvriendelijker. Per 4 november kunt u gebruik maken van de nieuwe versie.

Door het PO, voor het PO

In november vorig jaar is een aantal gebruikers bij elkaar geweest om te spreken over aanpassingen die het programma gebruikersvriendelijker zouden maken.

De meeste wensen gingen over:

Dit heeft geleid tot een nieuwe versie. We hopen dat u het verbeterde gebruiksgemak zult waarderen. We hebben ervoor gezorgd dat er geen functionaliteit verloren is gegaan en dat het programma goed aansluit bij de eisen van het werkverdelingsplan. 


Kennismaken, opfrissen en meer informatie

Vanaf 4 november kunt u zelf aan de slag met de nieuwe versie van Foleta voor het primair onderwijs. Wilt u meer weten over deze update, dan zijn er verschillende mogelijkheden voor u beschikbaar.


Support

Op onze supportpagina's vindt u meer informatie over de vernieuwde functionaliteiten en een document met een opfriscursus waarin we het geheel nog eens langs lopen.


Cursus

Daarnaast zullen we deze nieuwe versie uitvoerig behandelen in twee korte cursussen. Deze zullen plaatsvinden in Arnhem op 14 november en 3 december van 13:00 tot 16:00. Inschrijvingen zijn nu geopend.


Bezoek

Stelt u prijs op een persoonlijke update, dan komt een van onze accountmanagers graag op bezoek op uw school of bestuur. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar support@foleta.nl of bellen naar 030 20 40 214.