Release juni 2018

Hans Kuppens | 07 juni 2018

Wij zijn continu bezig om Foleta voor u als gebruiker te optimaliseren. Grote maar ook kleine aanpassingen die het gebruik van Foleta nog beter maken. Ook deze maand hebben wij niet stil gezeten en nemen wij u mee in de nieuwe release voor juni.

Rapportage S4.1.44
 

Menu item S4.1.44 is qua naam gewijzigd in Afspraken taakbeleid. 
De rapportage kent een aantal verbeteringen:

 

Extra roostervelden
 

In S2.2.5 tabblad rooster is een aantal extra velden opgenomen voor export naar Untis. De velden welke in Foleta ingevuld staan worden bij export naar het rooster via S4.1.28 meteen op de juiste plek in Untis geplaatst.
In S4.1.28 is daarnaast een nieuw tabblad met de exportmogelijkheid van de lessentabel naar PKP.

 

Alle medewerkers in een groep worden weergegeven


Als u in lessen toebedeeld aan groepen S3.1.3 op de groepsnaam klikt, wordt weergegeven wie de docenten zijn van de klas/groep. Ondanks dat u wellicht alleen recht heeft op uw eigen sectie, worden hier ook de medewerkers van andere secties getoond.

 

Extra weergave-optie in individuele jaartaak


In individuele jaartaak S4.1.1 kunt u eerst een aantal zaken die wel of niet weergegeven moeten worden aan- of uitvinken.
Toegevoegd is de optie om de contacttijd en de uren voor opslag niet weer te geven.

 

Filters worden onthouden bij samenvoegen groepen


Als u aan het werk bent in S2.2.6 (groepen samenvoegen) en even een uitstap moet maken naar een ander scherm, zijn na terugkomst de ingestelde filters nog steeds actief.