Nieuwe vacatures: groei mee met Foleta

Felix Maseland | 07 december 2020

Foleta is volop in beweging. Hierdoor zijn wij voor ons team op zoek naar versterking. Momenteel hebben wij enkele vacatures beschikbaar.

Hieronder vindt u de openstaande vacatures van Foleta. Herkent u zich in onderstaande beschrijving, dan zien we uw reactie met belangstelling tegemoet.

Accountmanager / consultant Foleta

Door de groeiende vraag naar ondersteuning bij het formeren met Foleta zijn we op zoek naar een ervaren leidinggevende in het VO voor de functie van consultant / accountmanager.   


Bekijk de vacature
 

Accountmanager Keuzevak 

Door de groeiende vraag naar ondersteuning voor de applicatie Keuzevak zijn we op zoek naar een ervaren roostermaker in het VO voor de functie van accountmanager Keuzevak. 


Bekijk de vacature
 

Sales- en marketingmedewerker

Foleta en Advitrae maken een mooie groei door. En daarom zijn wij op zoek naar een Marketing- en Communicatiemedewerker die ons gaat helpen om onze verdere ambities waar te maken. Ben jij gedreven, oplossingsgericht en heb jij een opleiding in marketing of communicatie? 


Bekijk de vacature (via Advitrae)

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de helpdesk van Foleta 030-2040214. Foleta is onderdeel van de Advitrae groep.