Nieuw: werktijden- en verlofmodule OOP

Jan de Vries | 12 mei 2017

OOP’ers hebben vaak andere werkdagen dan het overig personeel binnen een school.
Om de geplande en gerealiseerde werktijd eenvoudig vast te leggen heeft Foleta de werktijden en verlofmodule OOP ontwikkeld. Zo heeft u met een paar muisklikken op elk moment een juist overzicht van de te werken uren en het vakantieverlof van de OOP-er.

In de werktijden- en verlofmodule OOP zijn alle wettelijke afspraken vanuit de cao VO 2016-2017 meegenomen. Zo beschikt u altijd over de juiste gegevens.  

 

Tijdens de gebruikersdag gaf Jan de Vries een uitgebreide presentatie over de module. Hij nam de gebruikers mee door op eenvoudige wijze te laten zien hoe ze de geplande en de gerealiseerde werktijd van de OOP’ers vastleggen in Foleta. Benieuwd naar de presentatie klik hier.

Werktijden en verlofmodule
 Jan de Vries tijdens de gebruikersdag van Foleta.

 

De module werd door de gebruikers positief ontvangen en de eerste gebruikers maken er reeds gebruik van. Het voordeel is dat u op een makkelijke manier veranderingen en afspraken kunt bijhouden en zo op ieder moment het overzicht heeft.

Zelf aan de slag met de module.

Op support.foleta.nl vindt u alle stappen met betrekking tot de werktijden en verlofmodule OOP. U kunt hier terecht voor al uw vragen.

Foleta verzorgt ook een cursus registratie OOP jaartaak en overuren.