Met trots presenteren wij u de vernieuwde Foleta.nl

Sandra Polman | 15 maart 2017

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan Foleta.nl. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteiten zijn op de schop gegaan. We nemen u mee in de vernieuwingen van de website.

Waarom een nieuwe website?

Wij willen bestaande en nieuwe gebruikers zo goed mogelijk informeren over formatieplanning in het onderwijs. Foleta is toonaangevend in Nederland op het gebied van formatieplanning. Dit willen wij uitdragen door het platform te zijn op het gebied van formatie. U kunt daarom bij ons het gehele schooljaar terecht voor tips en informatie op het gebied van formatieplanning, bijvoorbeeld als er een nieuwe cao is.

Onderwijssegmenten

Foleta richt zich op het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Op de vernieuwde website heeft ieder onderwijssegment zijn eigen pagina. Hier vindt u alle informatie die voor u van belang is.

Responsive website

De website van Foleta.nl is zowel op een smartphone, tablet als op een laptop goed leesbaar. De nieuwe website is op deze manier toegankelijk voor iedereen vanaf elke device.

Foleta Website
De nieuwe homepage van Foleta.

Grafische veranderingen

Het grafische design is als basis nog steeds blauw. Echter heeft elk onderwijssegment zijn eigen kleur: groen voor PO, blauw voor VO en paars voor MBO. Dit geeft een frisse look en feel. De vormgeving is strakker. De nieuwe site geeft beeld en tekst de ruimte.

Support.foleta.nl

Vanaf Foleta.nl is er een koppeling naar support.foleta.nl; het vernieuwde support platform waar u terecht kunt met al uw vragen omtrent Foleta.

Ontwikkelingen

De aankomende periode zal er met regelmaat nieuwe content verschijnen en zal de website nog worden geoptimaliseerd. Wij zien u graag op Foleta.nl.