Graag stellen wij jullie voor aan onze nieuwe collega's Kitty, Irene en Walter

Kelly Deckers | 20 juni 2021

Per 1 mei jl. zijn drie nieuwe accountmanagers/consultants gestart bij Foleta. Ze stellen zich graag aan je voor! Kitty, Irene en Walter worden de komende periode ingewerkt. Je zult ze ongetwijfeld binnenkort op school, tijdens een cursus of aan de helpdesk ontmoeten.

Door het vertrek van een aantal collega’s en de komst van nieuwe, hebben we de verdeling van onze accountmanagers over de verschillende scholen aan moeten passen. Het kan dus zijn dat je in de toekomst met een andere accountmanager te maken krijgt.

Kitty Kalsbeek
 

Kitty is sinds 1 mei jl. bij ons in dienst als Accountmanager / consultant, met als specialisatie de module Keuzevak. In 2008 heeft ze de overstap gemaakt van de zakelijke dienstverlening naar een VMBO Groen onderwijsinstelling in Friesland. Bij deze scholen (VMBO/MBO Nordwin College) heeft ze gewerkt als roostermaker, functioneel beheerder Foleta en als kwaliteitsmedewerker. Na 12 jaar daar werkzaam te zijn geweest, heeft ze de afgelopen twee jaar gewerkt op de roosterkamer van het Gomarus College in de noordelijke provincies. Hierbij was zij verantwoordelijk voor de formatieplanning en het maken van diverse basisroosters & periode roosters voor vijf locaties. Bij deze scholengroep heeft ze, samen met haar collega, Keuzevak geïmplementeerd. "Ik vind dit een erg mooie module, met prachtige mogelijkheden om de vakkenpakketkeuzes en prognoses nog beter in beeld te krijgen, waarbij er een directe koppeling is met Foleta & Xedule. Het spreekt me erg aan om, naast het meedenken in de ontwikkeling en testen van Keuzevak, mijn opgedane kennis te delen via de helpdesk en het geven van workshops & trainingen. Dus wie weet tot snel!"

Irene Oldenburger
 

Ook Irene is sinds 1 mei jl. in dienst als Accountmanager. Na een studie Bedrijfskundig Management heeft ze gewerkt op de afdeling bedrijfsvoering bij een bank en als projectmanager bij een autodealer. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar het onderwijs waarvoor zebevoegdheden voor wiskunde en economie heeft behaald. De afgelopen negen jaar was ze werkzaam op CSG de Lage Waard in Papendrecht waar ze naast het lesgeven ook diverse taken heeft ingevuld, waaronder het voorzitterschap van de MR. Wie weet tot snel!

Walter Dirks

 

Walter is net als Irene en Kitty sinds 1 mei jl. bij ons in dienst als Accountmanager / consultant. Voor hem een nieuwe uitdaging na een 25-jarige onderwijs carrière. Na een korte periode in het voortgezet onderwijs is hij voornamelijk werkzaam geweest in het middelbaar beroepsonderwijs. Zijn meest recente school was De Rooi Pannen in Tilburg waar hij afscheid heeft genomen als adjunct-directeur van de afdeling Handel & Ondernemen. Hier is hij bekend geraakt met Foleta, dat voor De Rooi Pannen een welkome verbetering was bij het jaarlijkse proces van formatieplanning. "Eindelijk konden we afscheid nemen van de excel-bestanden. Een argumentatie die ik in mijn korte tijd bij Foleta al van meer scholen heb gehoord. Mijn ervaringen met het programma, maar ook met de ondersteuning vanuit Foleta waren dermate positief dat ik besloten heb te solliciteren toen hier een vacature ontstond. Ik zit nog midden in mijn inwerkprogramma en er valt voor mij nog genoeg te leren, maar ik sta te poppelen om het veld in te gaan. Wellicht kom ik straks wel bij jouw school langs voor ondersteuning!"