Diensten

Foleta ondersteunt op het gebied van formatieplanning, het formatieproces of uitvoering van de cao.
Heeft u behoefte aan ondersteuning met betrekking tot Foleta, maar de vraag is ‘te groot’ om via de helpdesk of support op te lossen, ook hierbij helpen wij u graag.

Foleta diensten

Consultancy

U zit met vraagstukken op het gebied van formatieplanning, het formatieproces of de cao? Onze consultants staan u graag bij. In een 1 op 1 sessie pakken wij het vraagstuk aan. Onze consultants hebben veel ervaring in het onderwijs en in het bijzonder met formatieplanning, waardoor u wordt ondersteund door iemand uit de praktijk.

Voorbeelden diverse vraagstukken
Foleta consultancy

Telefonisch consult

U wilt graag sparren en/of ondersteuning bij de formatieplanning? Het bespreken van zaken als financiën, arbeidsvoorwaarden, vervangingen, inrichting opleidingen en lessentabellen, taakbeleid, koppelingen met het rooster en hrm? Bij Foleta helpen wij u hier graag mee.
Met een telefonisch consult bespreekt u uw punten met een consultant van Foleta en krijgt u direct adviezen gericht op uw school.

Foleta telefoon

Begeleiding bij invoer Foleta op locatie

U wilt graag extra begeleiding bij de start van Foleta? Bij Foleta helpen wij u hier graag mee. Een medewerker van Foleta helpt u bij het in gebruik nemen van de onderdelen in het programma.

Afbeelding ALT placeholder

Support.foleta.nl

U wilt meer weten over het gebruik van Foleta of hoe u bijvoorbeeld de vervangingen invoert? Via support.foleta.nl vindt u handleidingen, diverse behandelde onderwerpen en kunt u ook een vraag stellen.

Ga naar support.foleta.nl
Foleta support

Telefonische helpdesk

U kunt hier terecht voor de ‘kortere’ vragen. Wanneer het beantwoorden van de vragen meer tijd vraagt dan ongeveer 15 minuten zullen wij dit kenbaar maken en een telefonisch consult inplannen.

Foleta telefoon

Cursussen

Foleta biedt u verschillende cursussen op het gebied van formatieplanning zoals statistische prognose en strategische personeelsplanning of vervangingen. Een cursus kan zowel open als incompany worden gevolgd.

Klik hier voor het cursusoverzicht
Foleta cursus

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Foleta via:

• Support.foleta.nl: via ‘stel een vraag’. Licht uw verzoek kort toe en laat uw contactgegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

• Via de helpdesk 030-20 40 214.

Foleta contact