Workshop maak uw eigen januaribrief met Foleta formulieren

Tijdens deze workshop leert u hoe praktisch om te gaan met de nieuwe module Foleta formulieren. Na een korte instructie gaat u aan de slag met het ontwerp van een januaribrief in Foleta voor uw school. U gaat naar huis met een bruikbaar formulier om onder het personeel uit te zetten.

NO ALT

Cursusomschrijving

Workshop maak uw eigen januaribrief met Foleta formulieren

Locatie: WTC gebouw in Arnhem
Doelgroep: formatieplanners, personeelsmedewerkers, ervaring met Foleta vereist.
Duur: 1 dagdeel van 9:30 tot 12:00 uur of van 13.00 tot 15.30 uur
Prijs: €225,00
Examen: Deze cursus wordt niet afgerond met een examen
Kwalificaties: U ontvangt aan het eind van de cursus een certificaat voor deelneming.
Doel: Het ontwerpen van een Foleta Formulier bijvoorbeeld voor een digitale versie van de Januaribrief.

Rond januari worden de wensen van de personeelsleden voor het volgende schooljaar geïnventariseerd. Dit gebeurt vaak door een papieren versie van de zogenaamde Januaribrief rond te sturen. Bij deze uitvraag komen onder andere vragen langs over de gewenste aanstellingsomvang, het opnemen van verlof, de inzet van het persoonlijk budget en soms ook roosterwensen. Met de nieuwe module in Foleta kunt u alle vragen die u wilt uitzetten onder het personeel in een digitaal formulier verwerken. De uitkomsten van de enquête zullen automatisch in Foleta als wens verwerkt worden.

 

Tijdens deze workshop gaat u na een korte instructie aan de slag met het ontwerpen van een Januaribrief of een andere digitaal formulier in Foleta voor uw school. U doet dit onder begeleiding van een medewerker van Foleta. Als u naar huis gaat, hebt u een bruikbaar formulier om onder het personeel uit te zetten met een paar drukken op de knop.

Bekijk de algemene cursusvoorwaarden

;