Workshop Keuzevak

Keuzevak: waarin de prognose en de vakkenkeuze van leerlingen geadministreerd worden. Met de combinatie van deze gegevens kan in Foleta vervolgens doorgerekend worden wat het aantal lessen moet zijn dat volgend schooljaar ingepland moet worden.

NO ALT

Cursusomschrijving

Workshop Keuzevak

Locatie: WTC gebouw in Arnhem
Doelgroep: Medewerkers van de school die betrokken zijn (geweest) bij het opstellen van de keuzeformulieren voor leerlingen. Medewerkers van de school die betrokken zijn bij de prognose op leerlingniveau. LET OP: De module dient aangeschaft te zijn.
Duur: 1 dag van 9.30 tot 15.00 uur
Prijs: €395,00
Examen: Deze cursus wordt niet afgerond met een examen
Kwalificaties: U ontvangt aan het eind van de cursus geen certificaat voor deelneming.
Doel: Het goed kunnen inrichten van de module keuzevak: - met daarin de vertaling van de keuzeformulieren zoals die momenteel binnen de school gebruikt worden - met de mogelijkheid om per leerling een prognose voor de vervolgopleiding te kunnen aangeven.

Tijdens de workshop Keuzevak leert u hoe u deze module moet inrichten. Het doel is dat de teamleiders in keuzevak per leerling aan kunnen geven wat ze verwachten met betrekking tot de opleiding/leerjaar waarin de leerling volgend jaar zal plaatsnemen.

Daarnaast wordt ook geleerd hoe een keuzeformulier vertaald moet worden in deze applicatie. Als de leerling daarna inlogt krijgt hij de juiste vragen voorgeschoteld passend bij de richting waarvoor hij in de prognose staat.

Als laatste komt aan de orde hoe de gegevens vervolgens zichtbaar worden in Foleta en hoe daar mee doorgerekend kan worden.

Tot 1 juli 2021 geldt een introductieprijs van € 500,-- voor 2 cursisten bij aanschaf van Keuzevak.

Bekijk de algemene cursusvoorwaarden

Schrijf u in

Er staan momenteel geen cursussen gepland.

Cursus op maat

Liever een cursus op maat? Foleta verzorgt ook cursussen online of op locatie!

Aanvragen